Poslední komentáře

Kalendář českých státních svátků pro Microsoft Project

Stáhněte si kalendář státních svátků Microsoft Project, kalendář obsahuje svátky od roku 2018 do roku 2037.

Microsoft oficiálně nepodporuje automatickou integraci českých státních svátků do projektových kalendářů, oficiálně je není možné stáhnout. Šablony pro ostatní země (Spojené království, Spojené státy americké, Německo atd.) taktéž nejsou oficiálně k dispozici (na rozdíl od Outlooku). Pro zjednodušení jsem vytvořil přehled českých svátků v MS Project do roku 2037. Jedná se o přepis aktuálních státních svátků, ostatních svátků a významných dnů z české Wikipedie.
Všechny české svátky naleznete v samostatném projektovém souboru. Soubor neobsahuje žádné úkoly ani zdroje, pouze kalendář státních svátků s názvem StátníSvátkyČR.

Státní svátky ČR v MS Project

Tento soubor lze používat jako šablonu. Případně si přes nástroj Organizátor můžete kalendář nakopírovat do vlastních projektů nebo globální projektové šablony.

Státní svátky ČR v Microsoft Project

Pokud byste měnili pracovní dobu z výchozích 8 pracovních hodin denně, nezapomeňte podle toho upravit i výchozí časové jednotky.

Státní svátky v MS Project

Projektový soubor mpp s kalendářem českých svátků je určen pro použití v Microsoft Project 2010, 2013, 2016, 2019, 2021 nebo Microsoft Project Online Desktop Client a je ke stažení ZDE.

Tento text vznikl na základě častých dotazů účastníků školení Microsoft Project.